Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Sten Wiking


KRIGET OCH FREDEN

Kriget har i varje fall
den goda smaken
reducera befolkningen
emedan freden förökar
den.

*




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 179 gånger
Publicerad 2018-10-05 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP