Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en resa


Vacker - Pålitlig & Fin.

Min lust till hämnd förtär mig och göder mitt udda och nedbrytande beteende.

Att ljuga och hitta på ursäkter har blivit en skön konst som kräver min kontroll 24/7

Hemligheterna, tar med mig till helvetet.

Och när Baccus slutligen lämnar mig i sticket, då blir jag ensam, rädd och slagen till marken.

Jag har bedragit mig själv, och gett andra skulden för det.

Uppvaknandet är smärtsamt.

Hemligheterna gräver jag fram och lämnar till dig, och förståndet som togs ifrån mig får jag tillbaka.

Jag gav dig - Min högmodiga skrävlare - Du fick också ta emot min girighet & tjuvaktiga ådra -Jag gav dig min okontrollerade och rasande ilska - Min lystenhet och glupskhet fick du också - Min avundsjuka, svartsjuka och lathet lämnade jag ifrån mig bara för att det började att kännas skönt. Och istället gav du mig ett liv.

Ett enkelt ”förlåt mig” var början till en inre resa ifrån mig själv och till mig själv & en efterlängtad känsla av att få tillhöra mänskligheten och vara en del av mänskligheten.

Livet är inte längre en återvändsgränd .

Jag beskärs år efter år och har därför fått möjligheten att växa mig
-Vacker - Pålitlig & Fin.




Fri vers av Janne Pettersson MSP: Prod.
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-05 16:41



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Mörker möter ljus
Se alla delar-helar
Lys!

Tack!

2018-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Janne Pettersson MSP: Prod.
Janne Pettersson MSP: Prod.