Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina sorgsna ögon

Saknar ditt leende
Ditt ansikte
så välbekant
så främmande
Önskar jag kunde
tala samma språk
som dina sorgsna ögon
Att jag kunde läsa
din livshistoria
Vill så gärna måla åter
lekande glädjestänk
i dina ögon




Fri vers av Elinor Sörensson VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-10-05 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP