Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Angry heart

My heart
is so angry
Why did you have
to wake it up?
Since I stepped on that rose
my soul has been asleep
My future
is now my past
Now I´m lost
in eternity
No roses in this place
that can put me
asleep again




Fri vers av Elinor Sörensson VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-10-05 17:55



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
läser den igen
vi går sovande tills livet öppnar våra ögon.
det som en gång är brutet, går inte att hela

men det får ett nytt liv.

faktiskt din dikt bär rymder inom sig. tack

2018-10-26

  morgonstjärna VIP
well I didn´t expected ...

very nice written ! :)
your humbling friend in the poetry´s sky
2018-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP