Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BOKEN OM ALLTING OCH INGENTING

Så ni är författaren som säger sig skrivit en bok om allting och ingenting ?

-Stämmer det !

Vad handlar den om ?

-Som titeln antyder.

Ja,men vad är syftet ?

-Att blottlägga allting utan cencur och räkna upp allting som inte finns.

Det lär bli åtskilliga volymer det.

-Allting bor alltid granne med ingenting.
Det är som med livet och döden.
Det som finns och icke.
Det är som att uppväcka de döda levande.

Förklara hur han går tillväga med att skriva om ingenting.

-Jag utgår ju naturligtvis ifrån ingenting och inte från någonting för då blir det ju ingenting, sen hittar jag på saker och ting för att det ska bli någonting.
Allt som behövs är fantasi och fungerande cerebration.
*




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 273 gånger
Publicerad 2018-10-06 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP