Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Poster "clip art"


DYLAN VS EINSTEIN

De flesta personligheter vilka utmärkt
sig väl inom sina respektive yrken,
så väl att de blivit kända världen över,
har alla någon form av autism,borderline,
Aspberger,Schizofreni,mfl
vilket kan vara både till sin fördel som
nackdel för intellektuellt kreativa.

Bob Dylan var ingen trevlig person,
inte lätt umgås med alls,
utan en bortskämd surgubbe
som gnäller över allt.

Han är där i gott sällskap med
Einstein
eftersom båda är diagnostiserade
som Aspbergare.
Deras exfruar hade ett helvete.

De båda var geniala yrkesutövare,
den ene som vetenskapsman
och den andre som poet och musiker,
samt av Israelisk härkomst,
men det är ingen ursäkt
till att bete sig som skitstövlar,
där privatliv och yrkesliv är två
skilda liv.

*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 258 gånger
Publicerad 2018-10-06 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP