Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LANDAR ALDRIG HÅRT

jag måste ut på vägen

för att skingra tankarna

helst stode jag vid havet

bland alla bankarna

såg stålgrått möta gråblått

i min egen video

till syvende och sist

finns blott En som kan förstå

 

jag sjunger där jag vandrar

och jag känner fjädringen

störs inte av de andra

det är svikt i vandringen

för jag är aldrig ensam

om än lidandet blir svårt

jag luttras och jag rensas

men jag landar aldrig hårt

 

LARZ GUSTAFSSON 6/10 2018

 

https://www.youtube.com/watch?v=Ri9QtoWTSBM

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 322 gånger
Publicerad 2018-10-06 18:41



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Önskar jag bodde nära havet, då skulle jag vandra där
2018-10-06

  Kungskobran VIP
Låter underbart
2018-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP