Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De som gick för tidigt

Ett stup, en snara, tåg, tabletter eller mörka vatten

Det finns allt för många sätt

På vilket vi från livet i förtid kan gå

Bort från smärtan och skammen inom oss

 

Kvar finns alla dem som undrar vad de gjort

Som inte såg att någonting var fel

De får saknaden och skulden alltid bära

I vetskapen om att de inte räckte till 

För att ge någon anledning att åt livet le

 

Stilla vandrar tiden så full av smärtsam sorg

Ty saknaden efter den som valt att för tidigt gå

Den äter upp och tär på alla dem

Som ständigt saknar någon i sitt liv 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-07 09:58



Bookmark and Share


  ULJO
Smärtsam läsning. Att gå före och inte lämna några svar är för de som blir kvar fruktansvärt. Alla frågor, vad kunde göras, såg man inte signalerna.......... Viktigt ämne att belysa
2018-10-08

  Lars Hedlin
Väldigt starkt och bra!
2018-10-08

    ej medlem längre
Precis så.
2018-10-07

    Sefarge VIP
Insiktsfullt skriftat!
Om den stora
saknaden?
2018-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP