Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag

 

allt förvandlar dagen

du tror det handlar om här och nu

min tid kommer när jag är borta

det är så jag vill, det är så jag alltid planerat

det är då de som inte förstått kommer att förstå

det är då min tid är, för så har jag länge sett till att det skall bli

det är ett livsverk av knutpunkter av min begåvning

en himmel av allt och alla som berört mig

det är ett livsverk av kärlek och konst

böcker, musik, passion, foton, livet, allt och lite till

det är inte mening att man skall förstå allt

men tillräckligt för att växa. 

tillräckligt för att bli starkare

för att bli smartare

att bli ett

bli Jag

 

Det är förvaltat utan luckor med en melodi i blått och gult

kanske färger. Det gnistrar och ger mig mening. 

älskar dig gul

älskar dig blå

 

Jag  har skapat mig själv i min melankoli och ingen är stoltare än jag själv

för precis så...vill jag ha det. Mitten är allt som är och finns

Där är jag för att påminna om vad det är att leva, sörja och skratta

Att ta vara på nu och eviga drömmar. Jag gör det ingen annan gör.

 

Dy lägger din tanke i min och jag älskar dig mer än livet själv. 

du kommer fortsatt lägga din tanke i min

jag kommer vårda den

plötsligt blir ingenting 

allting

 

Du förtror mig med blott inget

det blir sommar och V8 i huvudet 

jag förlåter din dörr

stänger min

ändå hör jag alltid din stämma i mitt hjärta

jag stänger min

precis som att jag vore där

men det  är jag inte

 

musiken kokar i mitt inmutande  blod 

jag har funnit mig själv på en ny nivå

den påminner om  en sommar

en höst 

En vinter

en vår

och allt däremellan när jag inte kan andas för att jag kanske gått sönder.

Gått av, börjat om, med saknad som aldrig kommer försvinna 

Men med en glädje som alltid kommer vara kvar i min själ

 

Alla känslor bankar på mig

förvandlar mig till någon i livet 

Som en höst med smak av bränt

men goda färger av solen.

Som en tekopp Darjeeling bitter i kakan. 

 

Din vackra kretslopps ånger

....när han drunknat älskar han sig själv

Men aldrig mig, inte så. Kommer jag bli älskad så någonsin?

Du ville vara vän och vände bort huvudet. 
Du ville vara mer och kom närmare

Jag tackade nej, vem vill konstant vara yr. 

Jag tackade ja, vem vill känna smärta

Allt är koppar och vatten

Allt är vad jag vill att det skall bli. 

Inte sant....men önskvärt. 

 

Himlarummet spatserar in i mitt öga igen.

Helheten  Metreos

 

Ligg stilla i morgon ljuset

vackra, min  innerligt älskade

du berör mig

som i

din ljuvliga mun

som i

mitt sjätte sinne. 

 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-10 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP