Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en sprucken bubbla av glas

Jag söker mitt skydd under en bubbla av glas

Som när som helst hotar med att spricka

 

Där inne går jag nu och spelar min roll i vardagen

Med ett påklistrat leende a la skyltdocka

Gör jag allt för att passa in i den sociala kodex

Inom vilken vi människor bör agera för att ses som *normala*

 

Men jag lovar att om någon vågar se djupt in i mina ögon

Skall de finna att där bor bara sorg och förtvivlan

 

Och i samma takt som mitt skyltdockeleende stelnar och spricker

Sinar även den livslåga mina sorgsna ögon en gång bar på

 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-08 20:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En text som känns och berör!
2018-10-09

  ULJO
Berörande framfört
2018-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP