Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Samtalsgrupper är stressande


POSTTRAUMATISKT RETREATSAMTAL

Försök inte förstå det ni inte äger förstånd
till att förstå,ni lär bara få ont i huvudet.

Ansträng er inte i onödan inför det som
bara blir bortkastad möda och tid,
ni lär bara få hjärnblödning.

Tidsfaktorns 24-timmars regel återverkar
av brist på tid,den posttraumatiska stressen
av att inte kunna leva två liv samtidigt.

Den mest allmänt utlösande faktorn,till stressrelaterade sjukdomar och tillstånd,
är samtalsgruppernas inverkan och
påverkan.

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 160 gånger
Publicerad 2018-10-09 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP