Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


PRIVATA MEDDELANDEN

Många medlemmar har en önskan om att även kunna stänga av funktionen "privata meddelanden" då de enbart har för avsikt lägga upp texter på sijten,och inte exploatera sitt medlemskap i nån sorts facebook kopia.

Konstiga meddelanden som inte har med sijtens ändamålsenliga kriterier att göra, som "Kan jag få en puss ?"....... Har du tid att rätta mig ? ........Skulle du vilja översätta mina texter ?..... har du skicka privata meddelanden till min tjej slå jag ihjäl dig....Är du singel ?du är söt !..... Sluta skriva texter om mig.....jag är så ensamen....jag vill ligga......är du poet ? hur bli man det ? osv....så där låt det från olika anonyma nicks,som verkar försvinna lika snabbt fr sijten som de kom...mystiskt !

Vissa meddelanden är snudd på ofredanden !
Ibland verkar det som man hamnat på en datingsijt eller psykavdelning.




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 210 gånger
Publicerad 2018-10-09 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP