Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÄNNISKAN SOM BOK

Vissa människor är som
utlästa böcker man ställt
undan in i bokhyllan.

Andra böcker som är svår-
lästa,ligga alltid framme.

I vissa fall ger man bort
dom.

För andra finns ofta en
speciellt utvald bok,
som alltid ligger på natt-
duksbordet.

*




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 287 gånger
Publicerad 2018-10-09 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP