Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kärleken

 

jag vet att kärleken finns där
det är ändå inte detsamma som
när hon rör vid mig saknaden
driver mig in i drömmarna

kärleken sitter bredvid mig
bara hon får röra vid mitt hår
trycka sina läppar mot mina
säga orden som gör trasigt helt

denna tortyr aldrig mera ses
du som jag älskar alltid ska älska
du är borta men jag fortsätter leta
blommor strör jag överallt




Fri vers (Prosapoesi) av Annie b'larsson VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-10-09 22:56



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Så fin dikt. Bokmärkes !
2018-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP