Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till alla mina vänner


Ni gör mitt liv värt att leva

Jag vet att om mitt liv var en blomma vore det en ros

Där jag själv är stjälken och bladen som kräver näring

Taggarna är det som gör att jag på något vis inte går sönder

Men den vackraste delen av rosen den glödande blomman

Den är det ni mina vänner som förser med nödvändig näring

För en ros kan inte leva utan vatten och jag kan inte leva

Utan er mina underbara vänner som förgyller mitt liv

Ni har visat så många gånger att ni finns där alltid

Det spelar ingen roll om jag är glad eller ledsen

Ert stöd och er värme känner jag och finner näring i

 

Så med dessa rader vill jag säga hur värdefulla ni är

Men mina ord räcker inte till för att visa hur mycket

Ni verkligen betyder men att ni är guld värda

Som vågar tro på mig nu då jag själv inte klarar av att göra det

Är något som sannerligen inte är någon hemlighet

 

Mina största och varmaste kramar jag nu sänder

Till er mina fina vänner och änglar som tack för att ni finns




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-10 21:00



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra och känslofull!
2018-10-15

  Siggesdotter
Vilken fin och utelämnande text! Klart att du är själva rosen också inte bara stjälken med taggar och blad. Men du kanske känner det så....glöm inte att varje människa är MER än sina känslor och tankar. Du också!
Önskar dig en välsignad dag. Kram!
2018-10-11

  ULJO
Vänner är guld värt
2018-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP