Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Himmelen viskar

in under om jag kunde beskriva.

 

Lämnade en gåva 

fri som dagen 

 

Den vackraste platsen

ger inga svar

bara trygghet

 

jag fortsätter andas där

för resten av mitt liv.

 

vem är god eller ond

tusen arga elefanter 

en berörande myra

 

jag är bara budbäraren 

kommer tillbaka ensam

 

Ingen själ mer än jag vet 

skälen till döda ekon

modet att växa 

 

älska dig dag & natt igen

älska dig dag & natt igen

 

var är du? Varför kommer du inte tillbaka. 

Framtidiskt. vad vet jag?

mer än att återigen skall jag stå på

speakers corner och säga ditt namn

du är den mesta tryggheten jag haft 

 

älska dig dag & natt igen

älska dig dag & natt igen

 

Sjätte kapitlet;

- Du vet när du ser ett sådant ställe,

när du känner den platsen som tar ditt allt i besittning.

Där du kan göra hela trädgården din.

Du vet att du kommer skörda lycka

genom höstens löv och sommar i dess skuggor.

Där blomsterängen är totalt hänförande.

där Magnolia skrattande  lägger sig ner och ser upp i det blå,

för att tillropa sin gud och tacka himmelen. 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-11 07:45



Bookmark and Share


  limerick
En ordkonstnär som längtar intensivt och vackert!
2018-10-11

  Peter Stjerngrim VIP
Kan inte annat än krama om dig i tanken och sända all god energi till dig, min vän! Dina flöden når fram och berör på så många olika sätt och vis - Det tycker jag mycket om!
2018-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP