Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett ångers liv

 

En människa!
Ett liv på jorden!

Börjar och slutar med ånger

Från första sekunden ur magen i existensen
Börjar barnet sin resa med gråt!

Ett täcken på ånger!

Till sista andetaget på jorden
Slutar men sin existens med gråt

Ett tecken på ånger!

Ånger efter ånger efter….
Ångrar man sig sen reparerar man sin ånger med en ny ånger

Att ångra sig är INTE alltid att man gör sig rätt

Ångrande kan leda till befrielsen ur skuldkänslorna ut
Ångrande kan orsaka smärtsamma skuldkänslor

Ett liv som alltid existera på ånger!

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 151 gånger
Publicerad 2018-10-11 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP