Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtans band

ag vill knyta ett band i den mörka natten

Ett band av glittrande stjärnor

Med panikens och ångestens grepp som spänne

Ty då skulle det aldrig gå sönder

Och månens silverbeströdda skära i mitten

Så vacker att den får jordens alla diamanter att blekna

 

Ja allt detta ville jag göra i natten

Fånga min smärta i ett vackert band

Men stjärnorna slocknade en efter en

Månen blev aldrig synlig den gången

 

Så det vara paniken och ångesten kvar

Som slöt sina kalla händer runt min strupe




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-11 19:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Full av känsla och toner som berör!
2018-10-15

  Marita Ohlquist VIP
Stark text om en längtan som inte uppfylldes!
2018-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP