Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga?

Går inte.
Får inte.
Kan inte.
Bör inte.
Ber inte.



Testa, tänk:

Vill jag?

Kan jag?

Tror jag?

Ber jag?




Jag får!
Jag kan!
Jag skall!

Det går!














Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-13 08:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP