Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro

självklart skulle jag lära mig, förstå

Komma ur orkanen..med perspektiv

förstår jag egentligen allt.

Livet  gav mig signaler, men jag

jag valde att (förstod) inte att lyssna.

Till trots hade jag dem framför mig. 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-14 08:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP