Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintern kallar

Trött flämtar solen
bakom grå molnbädd
Molnen skyndar
Träd står klädda i höstskrud
Bråttom bråttom
Löven glöder
ett ödsligt lockrop
Hör
hur vintern kallar




Fri vers av Elinor Sörensson VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-10-14 18:02



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Nu hör jag!
2018-10-22

  mare VIP
Fin dikt
2018-10-21

  Larz Gustafsson VIP
Knappast.
Här har det varit 26 plus i dag.
2018-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP