Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Roller

svårigheter kan vara ett problem

ett problem kan vara en svårighet

 

fallet blir en förläggning av tid

tid en förläggning av fallet

 

ge vika blir mer regel än undantag

Situationen av undantag är en regel i sig. 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-02 21:10



Bookmark and Share


    Max Poisé
Yes indeed!
2018-11-04

  aol
Klokt starkt förmedlat
2018-11-03

  Peter Stjerngrim VIP
Starkt förmedlat!
Tänker lite skillnaden mellan
att se problem som möjligheter
och
att för varje lösning se ett eller flera problem ...
2018-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP