Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Landet behöver kontrolleras utan att byta till skrot.

 

 

Jag är trött på att höra att polisen daltar med kriminella och kan inte ha andra ord eller jargong än bara för att förmedla med i söta ord adjektivet Vi bjuder in på möte dem rivaliserade gäng, det betyder att polisen vet vilka är dem som behåller vapendepå. På någon vis är bekanta och partner.

 

"sluta skjut" säger polisen men om jag översätter till en slavisk Google språk betyder (sluta ta bilder, sluta fotograferingen, eller, sektfotografering är förbuden) när jag ser den asiatisk grupp som ta bilder överallt nu för tiden, jag ler som en galning, och tänker på svenska polis  "sluta skjut"

Om vi ändrar inte vår mentalitet i landet för att ha kul med att pistolerna och titta med segregerade ögon eller skjuta med arroganta ord, hm…får man hälsa Goddag? så ödmjukhet och underkastelser gud bevara oss.

 Vi kan inte byta vårt land och när andra kommer vi stör på dem, och vår otillräcklig exotiska språk når inte. seriös media. publiken   Vi måste ha internationella engelska termer för interpretering och inmatning av meningar och ord.

Bordelspåk eller kommissariespråk är inte samma sak med poetens. Språk.

 

 

Minns när jag 1995 blev beskjuten på min balkong på andra våning när pyntade för jul, eftersom var anlitad en privat detektivbyrå i 2 år då när jag kommer till Farsta polisen för total ett annat mindre brott göra ett anmäla då kom på tal jag har blivit skjuten, då gick inte på ens komma på tal och göra anmäla för det. Poliskommissarie sade till en kollega så bygger vi demokrati med sådana som anmäler efter två år medan hon har gjort vårt arbete! 

Vad ska jag skratta eller grotta nu år 2018 när efter 23 år ser kapaciteten Power att försvara landet och regera. som har total havererad och svenskar typ Hollywoods fruar mönstrar oss på familjen Canal bästa timme hur ska vi bli fräcka och arroganta typ Anna Anka.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-17 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP