Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Indpiration Vindlande vind av Afrikas röda blomma


Syrerik Poesi

När lungorna fylls med syrerik luft lyfts inspirationen till nya höjder

underbar poesi växer fram ur dimmorna från det förflutna,

låt det som var vara

En ny lovande dag har sett sin början




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-10-18 10:27



Bookmark and Share


  DavidM VIP
En rik atmosfär i alstret, finstämt framfört.
2018-10-18

  Fulbergarn
Framåt den enda sanna riktningen, fast ibland känns det som om allt står still.

2018-10-18

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att lämna det gamla och se fram mot det nya!
2018-10-18

  henke_r
Jag känner doften av den ny dagen när jag läser. Det är ett tecken på att du har ett starkt målande språk.
2018-10-18

  Öknens Ros VIP
nytt syre, nya tankar, ny inspiration.
2018-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP