Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svärdet Blåtungas makt

Fram med svärdet blåtunga i kung Arne den starkes anda
Ut på vikinga färd till Frankernas rike
röva-berövra- härja
För hem rikedomarna till vårt karga land
där hustru väntar
berikas med guldarmband
från Frankernas land.




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-18 11:02



Bookmark and Share


  Fulbergarn
kraftfullt på nåt vis
2018-10-18

  Öknens Ros VIP
hm...kung Arne, vikingarna var fruktade överallt där de kom.
2018-10-18

    ej medlem längre
Det var en väldigt maskulin dikt. Det låter som något som kommer ifrån den bonnahålan där jag växte upp. Tiden har stått stilla ändå sen vikingatiden. *s* Du uttrycker det bra. Som vanligt. Bravo!
2018-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP