Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I gyllene skålar

Livet och döden de ligger i varsin guldskål

Jag försöker få dem att väga jämt

Men det är lättare sagt än gjort för mig

När mitt hjärta och min hjärna ständigt slåss

För så länge de gör det så gråter livet

Och döden växer sig stark och vinner makt

 

Det är nog därför jag aldrig varit rädd för döden

Eftersom den alltid slår livet med hästlängder

Var gång som jag väger dem i gyllene skålar

 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-19 22:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark
2018-10-24

  ULJO
Det är nog inte döden man ska rädas. Livet är mycket farligare
2018-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP