Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


God natt älskade klokuggla :)


mynewnamneisfreedom



G r y n i n g

ur havet
invid synranden
stiger i dunklet
ett brinnande klot

målar rapsfälten smörblomsgula
medan de grå himmelsfåren
vandrar vilsna omkring
söker sin herde
över himlavattnet







Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 328 gånger
Publicerad 2018-10-19 23:38



Bookmark and Share


  Änglaögon
Ja, vilken frihet dessa rader utstrålar.
2018-10-20
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP