Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan målstrecket

genomskinlighet

ett tydligt sätt på söndring

fyrbenta vänner

 




Bunden vers (Rim) av alicja lappalainen VIP
Läst 297 gånger
Publicerad 2018-10-20 00:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP