Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egocentrikern

Jag är en egocentriker jag
gillar vareviga dag
då jag får vara som jag

Går min egen väg
den är bred och smal
inte helt utan kval

Jag är den jag är
det ger ibland besvär
men vad skall jag göra åt det
sådan är min frihet

Livet gör mig till den jag är
många retar sig på mitt sätt
dom anser sig ha rätt
och vara förmer.

Men vad är det jag ser
de beundrar sin egen moral
sitter på sin fina piedestal
Höjd över andra
med rätt att klandra.




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-10-21 16:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Om det inte är meningen att få vara sig själv, vad är då målet med resan?
2018-10-25

  Öknens Ros VIP
människan är sådan till naturen
vill bli ärad och buren
2018-10-22

  Fulbergarn
ja men, att va sig själv är bäst
då står man pall för varje test
även om alla dagar ej är en fest
så är man sig själv o ingen pest


2018-10-21

  DavidM VIP
Tänkvärda strofer, fint författat.
2018-10-21

  Marita Ohlquist VIP
Man skall vara dig själv, fullt och helt
inte styckevis och delt!
2018-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP