Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen

du har svärtat

ner mitt hjärta

du tog min frid

min självkänsla 

du grusade den 

Smygande, långsamt

med överått mod

stal du

min genuina glädje

du tystade

du kvävde

mitt levande skratt 

min åtrå

min innerlighet

du dränkte min kärlek

du borrade in ...den..

I din kyla

I din egoism 

satte mig i kättingar

på en iskall botten

och jag lät dig

jag lät dig 

jag lät dig göra det

priset var  högt

priset var mitt jag

priset var mitt allt

för att du inte älskade 

likt mig

som jag.

 

 Nu måste jag hitta mig. 

Igen.

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-24 01:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP