Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I det fria zonen

 

Själen!
Vill inte ute i det fria

Inte idag
Inte heller imorgon eller övermorgon

Orkar inte bära kroppen

Själen!
Vill in i det stilla

Orkar ej med längre
Kämpar ej längre

Ödet har dröjt länge

Ingen trasig själ vill ute i det fria
Ingen trasig kropp vågar ut i ljuset

De trasiga drömmarna!
De trasiga andfådda orden!

Och själen vill inte ut i det fria utan i det stilla




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 132 gånger
Publicerad 2018-10-22 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP