Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poetens skrik

Skriet ekar i poetens väggar
infiltrerar hypotamus vindlingar
söker sig till utkanterna
REM sömnen är nära
neurornernas dans
ger stimulans i drömmens värld
till poetens skräckvision







Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-23 09:29



Bookmark and Share


  Anya VIP
Mustig text med en touch av ångest.
2018-10-23

  Fulbergarn
Jag fattar inte varför de blå och silverblänkande husen är så svåra att närmar sig och varför de små legoliknande byggnaderna inte står på samma ställe som i drömmen, men stigarna mellan dem finns. Det tredje objektet minns jag inte vad det var för nåt, men väl var det ligger. Men jag drömde det om och om igen
2018-10-23

  Öknens Ros VIP
från drömmarnas värld hämtas inspiration (om man minns dem).
2018-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP