Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett moln i fel brallor


Vi måste älska mer och ändå mer
tillsammans i våra olika världar
där ingenting kan skada oss
det är morgon du kysser mig mjukt
min kärlek så stor den ryms inte
inom mig spränger bort sorgen
din glädje är min glädje din lycka
som lyser i dina ögon som ser mig
din mun ler snett så där
som du är ensam om på jorden
som bara du kan le o ingen annan
du knackar på min dörr jag vet
det är du som kommit tillbaka nu
kom som ett moln utan brallor
du kan aldrig komma i "fel brallor"
kom utan pass kom som ett moln









Fri vers (Prosapoesi) av Annie b'larsson VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-10-23 17:21



Bookmark and Share


  petter rost
Å denna muntra text så stämd i moll. En kärlek föder skönhet föder smärta föder sorg - och du kan klä allt detta i humor! Och visar oss att humor inte alls är lika med lättsinne eller yta.
2018-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP