Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur/How

du kysser mig, 

så djupt så jag knappt kan andas

du håller dina händer kring mitt ansikte 

så ömt och hårt på samma gång

jag vill stanna upp och fråga vad du tänker

men livet har inte tid

väggar golv soffa säng

- Jag har aldrig älskat någon så

...och ändå

ändå

ändå 

lät du mig gå.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-08 07:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP