Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Bildvinjett Ur "Fallstudier" av Sten Wiking


ORSAKSKEDJORNAS DOMINOEFFEKT

I händelsernas kretslopp förändras
ingenting, medan orsakskedjornas dominoeffekt,fortsätta sina korståg.

Med Retroanterogradens bumerang,
slår karmalagen tillbaks likt en skarp-
slipad pendel som sakteliga skär av
den gren som mänskligheten sitter på,
medan orsaken "Människan" svär sig
fri från allt ansvar,och beskyller Gud
och Satan för allt.

Naturligt och onaturligt !
vars motsatser aldrig förlikas.

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 194 gånger
Publicerad 2018-10-24 07:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP