Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HUMBUG! FIASKO! PENGARNA TILLBAKA!

tomma traditioner utan substans

lika meningslösa som gammeldans

innehållslösa tv-program

b-kändisarna tittar fram

tomma traditioner

hjärtan utan frid

längtande går sönder

i hungerns tid

radioapparater

som spyr ur sig skval

välkommen till denna

pekoralkarneval!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 24/10 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 228 gånger
Publicerad 2018-10-24 13:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bäst att skippa detta elände! Det syftar till att påverka och indoktrinera folk!
2018-10-25

  Kungskobran VIP
Upp till kamp emot skvalen
sista striden det är...
2018-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP