Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I legender och sånger

ditt djup gör mig stark under solen

jag är den tappra som vinner striden

om varför kan jag inte förklara mitt driv min älskade

mer än att jag älskar

Jag älskar dig

Jag en liten fisk i en stor damm

men såg du och mig

som jag dig

utsatt för stormen

i mitt hjärta doften av din sommar

I mina andetag din tysta fågelsång

om du kommer äter du mig

ett rum tillägnat kärlek

hjärtat en kammare med mak

bekvämligheter med elegans 

min flor ligger i smulor

jag har klippt dem av

Bonadslös går jag in i dagen

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-02 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP