Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

True words

The true words
was written with
unvisible ink
in the heart of
a stranger
Never
they will be spoken
or heard
Not even when
my blood is cold
and my soul
has been dispersed
like dust in the wind




Fri vers av Elinor Sörensson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-24 19:28



Bookmark and Share


  Fulbergarn
The silence is beautiful!
2018-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP