Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Sten Wikings kommentar på dödsskjutningarna i Pittsburg okt-18


VAR DET NÅN MER ÄN TRUMP SOM ÄR UTE EFTER VÄRLDSHERRAVÄLDE ?

Ännu en i desperation förvirrad
och desorienterad inte-lektuell,
som med odefinierade konspir-
ationsideer mördar oskyldiga
människor,
och de ansvariga myndigheterna
låter det upprepas,gång på gång,
utan seriöst grundliga insatser
utreda om det verkligen finns en
judisk konspiration eller om det
finna en arabisk,rysk,kinesisk
eller muslimsk,och varför ?

6,3 miljoner dödade judar under
2:a världskriget eller 11 st i
Pittsburg okt-2018, ger inte svar
på frågan,
med meningslöst mördande.

Detta genererar misstänksamhet
mot myndigheterna,
som de verkligt konspiratoriska.

Det är väl för fan bara reda ut det,
en gång för alla om nån är ute efter
världsherravälde,mer än Trump.

*




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 389 gånger
Publicerad 2018-10-28 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP