Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingress

 

barmhärtighet

jag skulle vilja så mycket

möta dig i likasinnad kärlek

möta dig i den djupa kyssen

gå över våra prunkande berg

mysa i en gemensam famn med filten över oss

se ut i lugn över vidderna, tystnaden, friden

Dofta dig

blunda

öppna

mig

älska

och bara vara glad över vår lycka att få vara varandras




Fri vers av Songbird VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-11-02 21:05



Bookmark and Share


  aol
Underbart skaldat just såsom man vill,
2018-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP