Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskling blues


du dog inte det var jag
som föll ur din hand - du
mitt allt min enda i världen
hjärtat mitt bultar av dig
sjunger om dig oavbrutet
sitter där på taknocken
hes och lite halt av livet
kraxar hon fram en stilla
blues i sommarnatten




Fri vers av Annie b'larsson VIP
Läst 505 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-30 14:21



Bookmark and Share


  JHessling
Fin text! Gillar slutet mycket, bra rytm liksom :)
2018-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP