Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Bild ur priv bildarkiv " Papaver somniferum" © Bild/text ingår i "Strange flowers" av Sten Wiking


OPIUMETS DÖDLIGA ODÖDLIGA KÄRLEK

Hon är den mest förföriska
blomman,av dem alla.

Alla som kommer i kontakt,
blir dödligt förälskade i henne.

Trots att hon har miljarder
älskare,
kommer hon aldrig överge dig.

Hennes vita sav är den mjölk
som ammar dig till döds.

Du kommer älska henne för
evigt.

Och lik efter lik som hon
lämnar efter sig,
vittnar om alla de oräkneliga
som gav all sin kärlek till
henne.

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 358 gånger
Publicerad 2018-10-31 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP