Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET SISTA


Det sista jag ser
är en ilsken båt
som klyver vattenspegeln
Det sista jag hör
är hur det forsar vrålande
ur alla vattenkranar

Jag har ingen frid
Jag söker ingen frid
Kriget tar aldrig slut
Kriget här och nu

Alla önskningar är förbi
All längtan passerad
Det är att vandra på tunn is
där ingen is finns
Det är att kasta löv i luften
där inga löv finns
En gång var allt alla
En gång var alla allt

Det första jag ser
är en båt utan förare
som glider riktningslöst framåt
Det första jag hör
är hur det från ett halvöppet fönster
kommer oväntade rop och skratt.




Fri vers av Peter Palm
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-01 17:17



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Hoppas att skrattet stannar, och att det är en levande skratt med hopp om en glad framtid!
2018-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Peter Palm
Peter Palm