Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..."the women said that because she had used a cup, they could no longer touch it, as her faith had made it unclean."BBC NEWS


År 2018 e.Kr. Pakistan

 vatten blev haram

 för att Asia Bibi drack från

 en halal muslimsk brunn   

 hon kränkte Mohammed

 blev dömd till döden

 frikändes efter 3422 dagar

 nu ständigt på flykt

 undan hämnd




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 167 gånger
Publicerad 2018-11-02 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP