Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


©Privat fotoalbum


THAT`S WHAT DREAMS AND FANTASY ARE MADE FOR

Det är lätt hänt att i drömmar
och fantasier,gå händelserna i
förväg,inför sådant man helst
vill ska hända,och om det inte
är alltför orealistiskt och olog-
iskt,kan det mycket väl hända,
även om det endast händer i
drömmen och fantasin.

Det är det drömmar och fanta-
sier är till för,annars vore det
inga drömmar eller fantasier.

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 169 gånger
Publicerad 2018-11-02 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP