Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Privat bildalbum


PLANERANDETS UPPLEVELSER

Att nära planer är en njutning,
så njutbart intensiv i planeran-
det att det efteråt känns som
man redan gjort det man plan-
erat,vilket får till följd att man
inte genomför planerna i prak-
tiken.

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 180 gånger
Publicerad 2018-11-02 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP