Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MITT NYA JAG

hey ho

en tid som blåser över

hey ho

fast det är vindstilla i dag

hey ho

jag vet vad jag behöver

mycket mera mat

till mitt nya jag!

 

 

alltid någonting som dröjer sig kvar

och som dyker upp på nytt

alltid folk som hänger vid någon bar

och ser tillbaks på tid som flytt

alltid någonting som envist syns till

som en glimt i ögonvrån

alltid allt det där som jag inte vill

men jag måste säga ifrån

 

alla tankarna i multikulör

karamellfärg som spätts ut

och hur mycket mera stoppar jag för

när denna tidsålder tar slut?

bättre rannsaka än rannsakas sen

minns lots hustru, minns en stad

blott en kort tid, sedan slutfrälsningen

tids nog min sista promenad

 

LARZ GUSTAFSSON  3/11 2018

 

https://www.youtube.com/watch?v=Wy5vXgAdp00

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 170 gånger
Publicerad 2018-11-03 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP