Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GLITTERDAG

extravagans för en dag

i paljetter och prål

levande provokation

bland betong, glas och stål

glitterkavaj, svarta lackskor

och resandehatt

ledaren utan sitt gäng

är trots allt en cool katt

 

LARZ GUSTAFSSON 3/11 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 137 gånger
Publicerad 2018-11-03 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP