Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KROSSA ALL-HELL-GONA!

låt de döda begrava sina döda

sade Jesus, min Gud

ändå springer folk med ljus till gamla gravar

som om DET vore ett bud

upprätthållandet av traditioner

en märklig sorts spiritism

vägrar delta i det trams man håller på med

i sin infantilism

 

LARZ GUSTAFSSON 3/11 2018

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 165 gånger
Publicerad 2018-11-03 14:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
ALL-HELL-GONNA break loose!

Hur vet just du att just dina anhöriga befinner sig i himlen?
Det finns en dubbel utgång, min vän.
2018-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP