Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLHELGONA ÄR EN AVSKYVÄRD SED

allhelgona är

en avskyvärd sed

det är mitt definitiva

besked

jag vägrar att gå

till min faders grav

jag vägrar att bli

traditionens slav

 

LARZ GUSTAFSSON 3/11 2018

 

To hell with HELL-oween as well!




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 178 gånger
Publicerad 2018-11-03 20:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mycket bra kommentar!
Varmt tack!
2018-11-03

    ej medlem längre
Halloween är häxornas och vidskepelsens "helg"...new age i all sin glans!
Allhelgona är en katolsk sed, de döda har ingen glädje av ljus på gravarna.
2018-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP